TOUR DE USA! Zapraszam w drogę.
Re: TOUR DE USA! Zapraszam w drogę.
Szkoda, szkoda, ale coś za coś, powodzenia.
No szkoda, że to już koniec live z tras.
Ale możesz Hiobie prowadzić Vloga z życiu truckera
to nie musi być z jazdy, ale na przykład jak gdzieś stoisz itd ;p

Jestem ubogim człowiekiem, Moim skarbem są ręce gotowe Do pracy z Tobą I czyste serce.
Panowie weźcie nie uśmiercajcie tego tematu , bo to nie ma największego sensu.
Hiobie Drogi, pozostaje uszanować Twoje zamiary. Tak czy inaczej na barwne fotorelacje z tras liczę bardzo ja i nie tylko!
Napewno Hiob będzie miał co tu wstawiać, przecież musi się pochwalić nam nowym sprzętem, pewno gdzieś aparacik schowa i pokaże nam swoją nową pracę 
Przy okazji My poznamy inny rodzaj truckerki

Przy okazji My poznamy inny rodzaj truckerki

He taught me how to watch, to fight and pray
D-Z-I-Ę-K-U-J-E-M-Y !!
Bardzo smutno mi się zrobiło, chyba jak nigdy od początku obecności mojej osoby w Internecie
Przeżyłem z Wami wszystkimi podróż przez całe Stany Zjednoczone, kupno BMW M3, sprzedaż Volvo, zatrudnienie się hioba w US Xpress, a przede wszystkim transmisję live, która mi dawała bardzo dużo radości. Mam nadzieję hiobie, że się nie poddasz, i będziemy mogli z Tobą rozmawiać choćby podczas Twojego pobytu w domu
Nigdy nie mów nigdy! Wierzę, że kiedyś znowu Ci się uda pracować w takiej firmie, gdzie będzie można korzystać z aparatu, czy prowadzić transmisję na żywo 
Paweł
Bardzo smutno mi się zrobiło, chyba jak nigdy od początku obecności mojej osoby w Internecie

Paweł
Ostatnio zmieniony 23-11-12, 19:16 przez Tartaruga, łącznie zmieniany 1 raz.
Lubię tematy związane z ciężarówkami, ale nie chcę zostać kierowcą zawodowym.
- hiob
- Administrator
- Kontakt:
Kolejne fotki. Widok ekranu maszynki do głosowania:
Volvo VN 610 tymczasowo w roli auta ratownictwa drogowego:
Ford Galaxie 500, Dodge Intrepid, Pontiac G8 to australijski Holden w amerykańskiej wersji) i Chevrolet Monte Carlo:
Klasyczny Freightliner FLC:
Motocyklista z Europy, chyba to niemiecka rejestracja:
Cadillac DeVille Cabrio, Maserati Quattroporte i jakiś Chevrolet z lat 50.
International Transtar:

I na koniec jakiś wąsaty gostek:

Volvo VN 610 tymczasowo w roli auta ratownictwa drogowego:

Ford Galaxie 500, Dodge Intrepid, Pontiac G8 to australijski Holden w amerykańskiej wersji) i Chevrolet Monte Carlo:

Klasyczny Freightliner FLC:

Motocyklista z Europy, chyba to niemiecka rejestracja:

Cadillac DeVille Cabrio, Maserati Quattroporte i jakiś Chevrolet z lat 50.

International Transtar:

I na koniec jakiś wąsaty gostek:

Popatrzcie, jaką miłością obdarzył nas Ojciec: zostaliśmy nazwani dziećmi Bożymi: i rzeczywiście nimi jesteśmy. (1 J 3,1a)
Dziękuję. nauczycielgeo
- hiob
- Administrator
- Kontakt:
Trochę interesujących pojazdów, trochę architektury, (zdjęcia domów z naszego osiedla, nr 8 i 9, na zamówienie Szuberta), trochę Halloweenowych widoczków, jakiś czarnoskóry mieszkaniec Florydy na rowerze, który chyba chce naśladować policyjnego Harleya i przedwyborczy billboard, na którym czytamy, że spuścizną po dotychczasowych rządach Obamy jest pięć bilionów dodatkowego długu, wzrost o 41% na zapomogi, socjalistyczna służba zdrowia, rosnące koszty żywności i paliwa i rzeczywiste bezrobocie sięgające 14,9%.

Popatrzcie, jaką miłością obdarzył nas Ojciec: zostaliśmy nazwani dziećmi Bożymi: i rzeczywiście nimi jesteśmy. (1 J 3,1a)
Wielkie dzięki Hiobie, za kawałek filmiku i zdjęcie tego domu
Podoba mi się ten dom, tylko żeby tej niebieskiej elewacji nie było.
Powodzenia w nowej firmie.

Jestem ubogim człowiekiem, Moim skarbem są ręce gotowe Do pracy z Tobą I czyste serce.
- hiob
- Administrator
- Kontakt:
To jedyny dom na naszej ulicy, ktorego elewacja została przemalowana przez nowego właściciela. On nie był niebieski, był w jakimś brązowo-beżowych odcieniach, o ile pamiętam, ale po kupnie nowy właściciel to zmienił.Szubert pisze:... tylko żeby tej niebieskiej elewacji nie było.
hiob, pod filmem "Ciekawostki 13. Target." napisałeś, że:
Jeśli mógłbym wiedzieć, gdzie teraz pracujesz? Znowu w US Xpress?
Czy mam to rozumieć w ten sposób, że szybciej się skończyło, niż zaczęło?Na czym polegała moja praca dla sieci sklepów Target? Dostarczałem załadowane naczepy, odstawiałem puste, lub zawierające jakieś zwroty. Praca lekka, łatwa i przyjemna, tylko słabo płatna. I dziś już nieaktualna, bo ja tam już nie pracuję.

Lubię tematy związane z ciężarówkami, ale nie chcę zostać kierowcą zawodowym.
Hiob już nie jeździ w US Xpress , pracuje teraz jak on to powiedział w "Biedronce" , teraz będzie lokalnie jeździł.Czy mam to rozumieć w ten sposób, że szybciej się skończyło, niż zaczęło? Jeśli mógłbym wiedzieć, gdzie teraz pracujesz? Znowu w US Xpress?
Ostatnio zmieniony 25-11-12, 18:13 przez JJacek, łącznie zmieniany 1 raz.
jaki wzruszający filmik! www.youtube.com/watch?v=ZVaM3xmRc1o Hiobie, dzięki!
prze-pozytywna piosenka.
prze-pozytywna piosenka.
- michalone
- Przyjaciel forum
- Kontakt:
Na takim rowerze to można tylko pomykać po równym
Ciekawe jaki ma czas reakcji jak zobaczy dziurę w drodze i trzeba będzie szybko skręcić. Kierownica jak rogi u kozy.
http://picturepush.com/public/11475117

http://picturepush.com/public/11475117
Kto miłuje swego brata, ten trwa w Światłości i nie może się potknąć.
I J 2,10
I J 2,10