Pare zdjec podziwiajac piekna polska zlota jesien w Ameryce ... hehe ... niestety sporo przepuscilem pieknych widokow bo ostatnimi razy po prostu zdarzalo mi sie zapomniec aparatu.
A w Benton, TN udalo mi sie fajnie podstawic pod docka tak ze naczepa byla zupelnie prosto pomimo ze caly czas bylem zlamany

Nie no panowie nie negujmy Sebastiana i jego vlogow, przedstawia to naprawde bardzo obiektywnie i wcale nie robi z siebie jakiegos "fifarafa", jak ktos tu napisal, po prostu przedstawia swoje zycie w USA, swoje przygody, wzloty i upadki, ma jakies marzenia, ktore stara sie realizowac i tyle i fajnie ze dzieli sie tym wszystkim poprzez swoj vlog czego przeciez nie musi robic. Marzenia sa najwazniejsze, bez nich zycie jest bez sensu. Sam mysle o zalozeniu czegos podobnego, narazie po prostu troche brakuje czasu na to a poza tym musze popracowac nad swoimi umiejetnosciami w kreceniu video i edycji bo narazie jestem w tym cienki. Jeden film juz jest zrobiony przez moja zone i ciesze sie ze sie Wam podoba, serdeczne dzieki za mile komentarze. Marzenia gora .... eye of the tiger .... !!!