Pierwsze auto mojego taty, którym głównie jeździłem ja. Polski Fiat 126P. To pewnie zima 1976, albo 77:

Nasz ślub, 1 września 1979. Nie miałem jeszcze nawet 22 lat. :- Mamy bardzo niewiele fotek ze ślubu, bo okazało się, że w aparacie fotograficznym głównego fotografa nie było filmu.

Te zdjęcia są z Austrii, z zimy 1981/82. Czasy stanu wojennego w Polsce. W Austrii byłem z Jackiem. Grażynka, która wcześniej wyjechała do Stanów, też do nas dojechała.

A to parę fotek z Charlotte. Pierwsze lata po przyjeździe do Stanów. Na pierwszym zdjęciu Grażynka z koleżanką, na drugim ja. Grażynka 10 lat pracowała w lokalnej stacji telewizyjnej NBC. Na czwartym zdjęciu Jacek Kaliński z nami, podczas jakiegoś Sylwestra w latach 80.

Bochenkówna z papierosem, na trawniczku przed apartamentami w których mieszkaliśmy w 88. roku, z Ninką, córką Jacka Kalińskiego i naszą chrześnicą, przed wejściem na giełdę na Wall Street i na jakiś wakacjach na Florydzie. Wszystko lata osiemdziesiąte:

Nasz dom w Matthews na przedmieściach Charlotte, gdzie mieszkamy od dziesięciu lat. Jak widać u nas czasem zima także zawita. To zdjęcie są mniej-więcej z roku 2000: