Techno manipulacja
Moderator: Marek MRB
-
- Przyjaciel forum
Techno manipulacja
Techno manipulacja szokujące wyznanie!
Jest to historia o Polaku, który w latach 80' wyjechał do Niemiec, by tam pracować i rozwijać się. Po jakimś czasie jego droga zbiegła się z nowo tworzącym się ruchem techno. Z roku na rok wspinał się po kolejnych szczeblach kariery, przez niektórych był określany mianem pierwszego techno-operatora. Nie mając pojęcia z kim ma do czynienia, brnął co raz dalej, aż w końcu stanął przed możliwością dołączenia do techno-elity, która jest głównym organizatorem największych imprez techno-trans.
Zaproponowano mu władzę, prestiż i pieniądze, ale ceną za to wszystko miała być jego własna dusza!!!
Posłuchaj jakiego wyboru dokonał i jak się potoczyły jego dalsze losy.
Materiał trwa ok 100 min. i ma charakter religijny, ale nawet jeśli jesteś ateistą/ką, to na pewno ten czas nie będzie stracony. Zapewniam Cię, że doznasz szoku!
http://www.youtube.com/user/jacsonlaboy ... B405D7142E
Jest to historia o Polaku, który w latach 80' wyjechał do Niemiec, by tam pracować i rozwijać się. Po jakimś czasie jego droga zbiegła się z nowo tworzącym się ruchem techno. Z roku na rok wspinał się po kolejnych szczeblach kariery, przez niektórych był określany mianem pierwszego techno-operatora. Nie mając pojęcia z kim ma do czynienia, brnął co raz dalej, aż w końcu stanął przed możliwością dołączenia do techno-elity, która jest głównym organizatorem największych imprez techno-trans.
Zaproponowano mu władzę, prestiż i pieniądze, ale ceną za to wszystko miała być jego własna dusza!!!
Posłuchaj jakiego wyboru dokonał i jak się potoczyły jego dalsze losy.
Materiał trwa ok 100 min. i ma charakter religijny, ale nawet jeśli jesteś ateistą/ką, to na pewno ten czas nie będzie stracony. Zapewniam Cię, że doznasz szoku!
http://www.youtube.com/user/jacsonlaboy ... B405D7142E
"A że w Prawie nikt nie osiąga usprawiedliwienia przed Bogiem, wynika stąd, że sprawiedliwy z wiary żyć będzie"
(Gal.3:11)
(Gal.3:11)
- myschonok
- Przyjaciel forum
Re: Techno manipulacja
Bardzo mocne swiadectwo...Bogu niech beda dzieki za uwolnienie...
+++
+++
Czlowiek w czlowieku umiera, gdy zlo czynione- nie boli- a dobro- nie raduje....
-
- Przyjaciel forum
Przerażające.. Polecam, warto posłuchać.
Był słabym psychicznie. Muzyka techno to wcale nie narzędzie szatana, lecz jak każda inna.
Lecz świadectwo warte przesłuchania, lubię historie ludzi.
Lecz świadectwo warte przesłuchania, lubię historie ludzi.
Bardzo dobre świadectwo i bardzo potrzebne.
Należy jednak dodać, że to nie tylko techno jest zagrożeniem. Zagrożenie stanowi praktycznie cały rynek muzyczny. Muzyka jest teraz przepojona satanizmem i seksualnością. Ogladając współczesnych "artystów" ma sie wrażenie, że na scenie wystepują prostytutki, sataniści, czarownice, diabły i inne równie odrażajace stwory wyspiewując treści od których włos sie jeży na głowie, człowiek czuje sie zażenowany lub poprostu są bez zadnych treści.
Konfrontując to z powyzszym świadectwem łatwo stwierdzic, że muzyka rockowa, metalowa, disco, disco-polo itd. również nie jest obojetna duchowo.
Trzeba byc ostroznym i uważać na to czego i kogo sie słucha.
Należy jednak dodać, że to nie tylko techno jest zagrożeniem. Zagrożenie stanowi praktycznie cały rynek muzyczny. Muzyka jest teraz przepojona satanizmem i seksualnością. Ogladając współczesnych "artystów" ma sie wrażenie, że na scenie wystepują prostytutki, sataniści, czarownice, diabły i inne równie odrażajace stwory wyspiewując treści od których włos sie jeży na głowie, człowiek czuje sie zażenowany lub poprostu są bez zadnych treści.
Konfrontując to z powyzszym świadectwem łatwo stwierdzic, że muzyka rockowa, metalowa, disco, disco-polo itd. również nie jest obojetna duchowo.
Trzeba byc ostroznym i uważać na to czego i kogo sie słucha.
Hmm opis brzmi jak opis ¶wiadectwa Leszka Dokowicza...
Ale link prowadzi nie do filmu, tylko do kana³u z filmami (chyba) jaki¶ zielono¶wi±tkowców.
...
Hmm to rzeczywi¶cie ¶wiadectwo Leszka Dokowicza:
http://www.youtube.com/watch?v=rD2wuL63 ... plpp_video
Trochê dziwne, ¿e antykatolik zdecydowa³ siê opublikowaæ tak katolickie ¶wiadectwo (tego, co jest na youtube nie s³ucha³em, ale ¶wiadectwo Leszka, które dawa³ na ¿ywo, by³o wyra¼nie naznaczone katolicyzmem).
Ale link prowadzi nie do filmu, tylko do kana³u z filmami (chyba) jaki¶ zielono¶wi±tkowców.
...
Hmm to rzeczywi¶cie ¶wiadectwo Leszka Dokowicza:
http://www.youtube.com/watch?v=rD2wuL63 ... plpp_video
Trochê dziwne, ¿e antykatolik zdecydowa³ siê opublikowaæ tak katolickie ¶wiadectwo (tego, co jest na youtube nie s³ucha³em, ale ¶wiadectwo Leszka, które dawa³ na ¿ywo, by³o wyra¼nie naznaczone katolicyzmem).
Ps 18,29 Bo Ty, Panie, każesz świecić mojej pochodni:
Boże mój, oświecasz moje ciemności.
http://adoracja.bielsko.opoka.org.pl/ - kopalnia wiedzy o Eucharystii
Boże mój, oświecasz moje ciemności.
http://adoracja.bielsko.opoka.org.pl/ - kopalnia wiedzy o Eucharystii
-
- Przyjaciel forum
Słuchałem różne formy Techno, to jest jak narkotyk, wciąga człowieka. Zaczynam żałować
że słuchałem. Nie byłem świadomy jakie konsekwencje mogą być z tego. Człowiek przez to jest bardziej nerwowy, niespokojny. Słucham świadectwa.
że słuchałem. Nie byłem świadomy jakie konsekwencje mogą być z tego. Człowiek przez to jest bardziej nerwowy, niespokojny. Słucham świadectwa.
techno-trans - to drugie słowo to słowo klucz.
Najbardziej niebezpieczne - wtedy człowiek zatraca kontakt z rzeczywistością.
Najbardziej niebezpieczne - wtedy człowiek zatraca kontakt z rzeczywistością.
Pielgrzymka - Duchowe przeżycia
Rzeczywiście techno jest złe? Ja słucham różnej muzyki elektronicznej i złego nie zauważyłem.
Samo techno może nie, ale trans może wywoływać dziwne nastroje ;)
Pielgrzymka - Duchowe przeżycia
Zapraszam do odsłuchania swiadectwa o muzyce techno Leszka Dokowicza.Sam tez brałem udzial w jego wykładzie we Wrocławiu.
Dobre misiek. Trans wywołuje głównie nastrój frustracji, bardzo dużego zdenerwowania i bardzo dużej chęci włączenia czegoś innego niż przez 1,5 godziny słuchanie jednego rytmumisiek_k pisze:trans może wywoływać dziwne nastroje ;)