Witam wszystkich

Mam na imię Patryk i pochodzę z okolic Tarnowa a obecnie mieszkam w Nowym Sączu, jestem dosyć młody bo mam 20lat.
Pracuję jako ochroniarz, chodziłem też na studia ale zrezygnowałem i nie tak jak większość ludzi mi wmawia że przez to iż jestem leniem itd. ale zrezygnowałem ponieważ nie czułem się dobrze na studiach i nie zamierzam robić czegoś w życiu na siłę.
Również chciałbym wspomnieć że jestem tylko po liceum ogólnokształcącym ale to nie znaczy że nic nie umiem i niczego nie potrafię, ponieważ nie tylko papierek daje umiejętności a ja natomiast bardzo dobrze znam się na informatyce, kulturystyce a takżę na motoryzacji co wynika z mojej pasji do głównie motocykli.
Obecnie zbieram sobie pieniądze i będę się starał wyjechać do wujka do Ameryki w poszukiwaniu "lepszego życia"

Próbuję również rozwinąć własną firmę, może akurat się uda ale niestety na razie nie zapowiada się dobrze
Czyli w skrócie można powiedzieć że jestem młodym chłopakiem szukającym dopiero swojej drogi w życiu.
Jestem także abstynentem od urodzenia, czyli równo tyle ile mam lat, miesięcy, dni, godzin itd. nie napiłem się ani kropli alkoholu i jestem z tego na prawdę bardzo dumny oraz planuje do końca życia wytrzymać w abstynencji.
Hioba oglądam już bardzo długi czas, a trafiłem na niego przeszukując youtube w poszukiwaniu vlogów z Ameryki.
Pozdrawiam wszystkich ;)