Gadu - Gadu
Re: Gadu - Gadu
10462883 Moje gadu gadu ;d korzystam z programu AQQ ;p
Jestem ubogim człowiekiem, Moim skarbem są ręce gotowe Do pracy z Tobą I czyste serce.
-
- Przyjaciel forum
Prawdziwy Chrześcijanin przed nikim nie zamyka drzwi - bez względu na osobęziemianka pisze:Witam!
Ja ilekroć zdarza mi się pisac na gg do Hioba to albo jest odpisane albo ma czas na rozmowę. A nawet gdyby nie miał, to w Jego sytuacji to chyba zrozumiałe - ma pracę i dom.
Co do faktu czy ktoś sie wyraża kulturalnie czy nie. Zawsze mam z tym dylemat poniewaz także lubię kurtuazję i dobre wychowanie. Jednak pamiętam także o tym ., kiedy ktoś nie zachowuje sie tak jakbym chciała, ze wychowanie to przede wszsytkim dom, a nie każdy zaznał tyle uwagi rodziców zeby wiedzieć że trzeba się przedstawić, więc robi to jak umie. To bardzo wazne aby o tym pamiętać, gdyż jakby zrobic twardą selekcję to z połowa ludzi nie bedzie się rozmawiać. Albo co gorsza stracimy taką osobe z oczu gdyż może się najzwyczajniej w świecie powstydzić swojego zachowania w reakcji na nasze zwrócenie uwagi. Dlatego warto wymagać kultury, ale niech mamy też na uwadze powody dla której jej nie ma.
Moje GG to 7874221
Jak ktoś do mnie napisze to prosił bym o przedstawienie. Bo nie bedę wiedział,
kto do mnie pisze na komunikator.
Pomogę w kwestii Radia Internetowego oraz hostów radiowych (adresów URL),
oraz programów do słuchania.
Jak ktoś do mnie napisze to prosił bym o przedstawienie. Bo nie bedę wiedział,
kto do mnie pisze na komunikator.
Pomogę w kwestii Radia Internetowego oraz hostów radiowych (adresów URL),
oraz programów do słuchania.
Ostatnio zmieniony 04-12-13, 18:33 przez PrawyE2K, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli ktoś ma jakieś pytania związane z życiem, pracą lub zdaniem prawo jazdy w Wielkiej Brytanii to zapraszam. 4031159
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Mój numer to 643311
Możecie ze mną rozmawiać o sprawach związanych z informatyką.
albo po prostu pogadać o wszystkim.
Tylko piszcie od razu w pierwszej wiadomości skąd macie mój numer, jaki macie nick z forum. Wy to wiecie, więc niech i ja wiem.
Możecie ze mną rozmawiać o sprawach związanych z informatyką.
albo po prostu pogadać o wszystkim.
Tylko piszcie od razu w pierwszej wiadomości skąd macie mój numer, jaki macie nick z forum. Wy to wiecie, więc niech i ja wiem.
Więc i ja podam. 48391942. Ale jak osoba zainteresowana, nie przedstawi się i z nie powie z kąd ma mój numer, oraz nick z forum zostanie zignorowany (czasami jestem widoczny a czasami nie)
Jeżeli życie daje nam cytryny, zróbmy z nich lemoniadę ;)
-
- Przyjaciel forum
Stary temat ale: 19756686, mozna pisac o komputerach, naprawach, chetnie udziele porady jakiejkolwiek oraz branza gsm. Odpisze na pewno Czasami jestem na zaraz wracam a czasami na niewidocznym.