Nie lubie go za to ze powiedzial kiedys "Nie dawajacie monet 1zl-2zl-5zl tylko papierowe bo sa potrzebne na cos tam ....
!!!! Jak mozna tak mowic do ludzi ?
Nornalnie masakra.......
Od tego czasu przestalem chodzic do kosciola
a sam jezdzi FURA z salonu za 100 000zl to niech moze sam dolozy ze swojej pensji na skladke ?
Niech ksiądz będzie niedzisiejszy
Moderator: Marek MRB
-
- Przyjaciel forum
Re: Niech ksiądz będzie niedzisiejszy
Ostatnio zmieniony 10-09-12, 19:47 przez norbimerol, łącznie zmieniany 1 raz.
- hiob
- Administrator
- Kontakt:
To znaczy kogo nie lubisz? I gdzie i kiedy ten ktoś tak powiedział?norbimerol pisze:Nie lubie go za to ze powiedzial kiedys "Nie dawajacie monet 1zl-2zl-5zl tylko papierowe bo sa potrzebne na cos tam ....
!!!! Jak mozna tak mowic do ludzi ?
Nornalnie masakra.......
I ile, Twoim zdaniem, należy dawać na Kościół?
A co to ma wspólnego z Twoją decyzją? To chodziłeś do kościoła tylko dlatego, że nikt Ci nie mówił, żebyś coś dawał? A tak to się obraziłeś? Na złość mamie odmrozisz sobie uszy? Gdzie tu jakakolwiek logika?Od tego czasu przestalem chodzic do kosciola
Kto jeździ tą furą z salonu za sto tysięcy złotych? I co to ma wspólnego z czymkolwiek? I skąd wiesz, że ten ktoś, kogo masz na myśli, nie daje bardzo dużo pieniędzy na potrzebujących?a sam jezdzi FURA z salonu za 100 000zl to niech moze sam dolozy ze swojej pensji na skladke ?
Popatrzcie, jaką miłością obdarzył nas Ojciec: zostaliśmy nazwani dziećmi Bożymi: i rzeczywiście nimi jesteśmy. (1 J 3,1a)
Wpadł, nagadał się, i wypadł.
Nie wiadomo o czym gadał (może nawet on sam tego nie wie).
A może to nadmiar propagandy wiadomo czyjej o tym jak to "czarni" śpią na pieniądzach, i biedny naród wykorzystują (kto wykorzystuje, to wykorzystuje), a do tego brak krytycznego myślenia? Znam osobiście takich, co wszystko co w telewizji powiedzą, to bezkrytycznie przyjmują jako szczerą i jedyną prawdę.
Nie wiadomo o czym gadał (może nawet on sam tego nie wie).
A jak mówić do ludzi? Czy to może o to chodzi że ksiądz (domyślam się że o osobę duchowną chodzi) miał czelności poruszyć sprawę finansów. Bo wiem że co poniektórzy są uczuleni na to, jak by sami o finansach nie rozmawiali i nie myśleli :evil:Jak mozna tak mowic do ludzi ?
A może to nadmiar propagandy wiadomo czyjej o tym jak to "czarni" śpią na pieniądzach, i biedny naród wykorzystują (kto wykorzystuje, to wykorzystuje), a do tego brak krytycznego myślenia? Znam osobiście takich, co wszystko co w telewizji powiedzą, to bezkrytycznie przyjmują jako szczerą i jedyną prawdę.
Ostatnio zmieniony 11-09-12, 18:53 przez Anteas, łącznie zmieniany 1 raz.
- myschonok
- Przyjaciel forum
A ja jestem zwolennikiem dziesieciny
Praktykuje i sie ciesze,bo widze co nasz proboszcz z otrzymanymi pieniedzmi robi
Praktykuje i sie ciesze,bo widze co nasz proboszcz z otrzymanymi pieniedzmi robi
Czlowiek w czlowieku umiera, gdy zlo czynione- nie boli- a dobro- nie raduje....
- hiob
- Administrator
- Kontakt:
myschonok, witaj! A ja się już martwiłem o Ciebie.
Popatrzcie, jaką miłością obdarzył nas Ojciec: zostaliśmy nazwani dziećmi Bożymi: i rzeczywiście nimi jesteśmy. (1 J 3,1a)