Prośby o modlitwę
Moderator: Marek MRB
-
- Przyjaciel forum
Re: Prośby o modlitwę
Polecam cię św. Janowi Pawłowi II.
+++
Ku wolności wyswobodził nas Chrystus. A zatem trwajcie w niej i nie poddawajcie się na nowo pod jarzmo niewoli.
Proszę o modlitwę za moją mamę. Ma guza mózgu i czeka ją operacja. Do tego jej ogólny stan jest zły. Proszę również o modlitwę za mają rodzinę, byśmy jakoś to przetrzymali.
Tata zmarł 23 stycznia 2016 po rocznej walce z nowotworem z czego ostatni miesiąc to była jego "Droga Krzyżowa" - proszę o modlitwę.
-
- Przyjaciel forum
-
- Przyjaciel forum
Proszę o modlitwę
o powrót do normalnego świata.. pełnego nadziei i miłości..sensu
o powrót do normalnego świata.. pełnego nadziei i miłości..sensu
- MAVERICK27
- Przyjaciel forum
- karolpro720
- Przyjaciel forum
Witajcie
Ostatnio nie ma kiedy oglądać transmisji, wiecznie w szkole, pracy aż uszkodziłem sb lewe kolano. zerwane Acl i Mcl teraz mam trochę czasu aby posiedzieć na forum ale niestety jutro czeka mnie rekonstrukcja operacyjna nową metodą. Strasznie boję się operacji, mam traumę i proszę o modlitwę w intencji aby wszystko się udało i było jak najmniej bolesne oraz aby nie wystąpiły żadne powikłania.
Serdecznie proszę o wsparcie modlitwą. Z góry dzięki.
Ostatnio nie ma kiedy oglądać transmisji, wiecznie w szkole, pracy aż uszkodziłem sb lewe kolano. zerwane Acl i Mcl teraz mam trochę czasu aby posiedzieć na forum ale niestety jutro czeka mnie rekonstrukcja operacyjna nową metodą. Strasznie boję się operacji, mam traumę i proszę o modlitwę w intencji aby wszystko się udało i było jak najmniej bolesne oraz aby nie wystąpiły żadne powikłania.
Serdecznie proszę o wsparcie modlitwą. Z góry dzięki.

"Albowiem jak przez nieposłuszeństwo jednego człowieka wszyscy stali się grzesznikami, tak przez posłuszeństwo Jednego wszyscy staną się sprawiedliwymi." (Rz 5, 19)
bardzo proszę o modlitwę za mają córką Igę, która się urodziła w piątek
:mrgreen:
czysty aniołek
bardzo dziękuję

czysty aniołek

bardzo dziękuję
+++
Ku wolności wyswobodził nas Chrystus. A zatem trwajcie w niej i nie poddawajcie się na nowo pod jarzmo niewoli.
A ja poproszę o modlitwę za misjonarzy na całym świecie. Na co dzień być może nie pamiętamy o ich pracy, ale akcja Misjonarz na post daje nam możliwość pomodlenia się za wybranego przez nas, konkretnego misjonarza, albo siostrę zakonną na misji. Wprawdzie Wielki Post dobiega końca, ale być może ktoś zechciałby jeszcze dołączyć do akcji.
pozdrawiam
Michał
Michał
- MAVERICK27
- Przyjaciel forum
Proszę o modlitwę za nasze Małżeństwo... O mądrość i siłę w naprawie wszystkiego... O rozjaśnieni myśli mojej Żony... o naprawę i ulepszenie wszystkiego...
Może jednak kiedyś wyruszę w trasę...

Proszę o modlitwę za moje zdrowie żeby wszystko było w porządku.