Prośby o modlitwę
Moderator: Marek MRB
Re: Prośby o modlitwę
+++
pozdrawiam serdecznie
Marek
www.analizy.biz
RECEPTĄ NA AKTYWNĄ ROLĘ KOŚCIOŁA, JAKĄ MA ON DO SPEŁNIENIA, NIE JEST JEGO REFORMA, DO CZEGO WZYWAŁY KOŚCIOŁY PROTESTANCKIE, ALE POSŁUSZEŃSTWO, DO CZEGO WZYWAŁ KOŚCIÓŁ WCZESNOCHRZEŚCIJAŃSKI
Marek
www.analizy.biz
RECEPTĄ NA AKTYWNĄ ROLĘ KOŚCIOŁA, JAKĄ MA ON DO SPEŁNIENIA, NIE JEST JEGO REFORMA, DO CZEGO WZYWAŁY KOŚCIOŁY PROTESTANCKIE, ALE POSŁUSZEŃSTWO, DO CZEGO WZYWAŁ KOŚCIÓŁ WCZESNOCHRZEŚCIJAŃSKI
Proszę o modlitwę za mojego kolegę Marcina, który przeżywa wielkie trudności i problemy. Bóg zapłać.
+++
Ku wolności wyswobodził nas Chrystus. A zatem trwajcie w niej i nie poddawajcie się na nowo pod jarzmo niewoli.
- LordEccles
- Przyjaciel forum
Moi drodzy mało udzielam się na forum częściej na streamach (choć ostatnio rzadko z powodu braku czasu - musiałem się skupić na rodzinie) stąd pewnie mało kto mnie kojarzy ale proszę Was o modlitwę za moją teściową, która ma raka i czeka ją operacja oraz leczenie. Bóg zapłać
- MAVERICK27
- Przyjaciel forum
Proszę o modlitwę w mojej intencji. Doznałem kontuzji, mozliwa jest operacja. Bóg Zapłać!
Witajcie proszę o modlitwę za moje zdrowie. Bóg zapłać!
Proszę o modlitwę za mnie, bardzo jej potrzebuję. O Ducha Świętego i odwagę.
+++
+++
Zwracam się do was z Prośbą o modlitwe za mojego Tate który jest dość poważnie chory i by leczenie przyniosło skutek. Bóg zapłać
+++
Ku wolności wyswobodził nas Chrystus. A zatem trwajcie w niej i nie poddawajcie się na nowo pod jarzmo niewoli.
- MAVERICK27
- Przyjaciel forum
Wspomóżcie modlitwą proszę.... Za nasze Małżeństwo... O mądrość, siłę... o to żebym znalazł sposób na naprawę... O zesłanie Ducha Świętego... o ratunek dla naszej rodziny... Odmianę myśli i naprawę...
Może jednak kiedyś wyruszę w trasę...

-
- Przyjaciel forum
Ostatnio zmieniony 13-01-17, 12:28 przez inquisitio, łącznie zmieniany 2 razy.