Posted: 2010-02-22, 16:08
Zapytałem o limity transferów na forum Picturepush i właśnie dostałem odpowiedź, że nie tylko nie ma limitów transferów dla posiadaczy kont "pro", ale w tej chwili nawet posiadacze kont darmowych mają nielimitowany transfer. To drugie pewnie się z czasem zmieni, ale klienci płacący za usługę nie są, i nie będą niczym ograniczani. Nielimitowana ilość zdjęć i nielimitowany transfer.
PS. A fotosik, oburzając się, że ich nazywam kłamcami, nadal zaśmieca mi skrzynkę pocztową spamem, mimo, że według ich regulaminu i ich zapewnień listownych nie wysyłają reklam płacącym klientom. Po prostu albo łżą, albo sami nie wiedzą, co robią. Jak zatem można im ufać, że prawidłowo naliczają te transfery?
Moja rada: Trzymać się jak najdalej od fotosika. Amatorszczyzna, nastawiona na zdarcie skóry z naiwnych klientów. Nie wspominając już o blokowaniu zdjęć.
_________________ Popatrzcie, jaką miłością obdarzył nas Ojciec: zostaliśmy nazwani dziećmi Bożymi: i rzeczywiście nimi jesteśmy. (1 J 3,1a)
Last edited by hiob on 2010-02-22, 16:11; edited 1 time in total
Hiob wspominał, że fotki na PicturePush układają się od tyłu. Wydaje mi się, że znalazłem na to sposób. Przedstawiam poradnik pokazujący jak wysyłać zdjęcia tak, żeby były one we właściwej kolejności.
Dziękuję Wam za pochwały Bałem się, że napisałem ten poradnik trochę zawile (tak już ze mną jest jak nie mam do tego weny ). Jeszcze raz dziękuję, cieszę się, że mogłem pomóc
_________________ "Im cichszy się stajesz, tym więcej jesteś w stanie usłyszeć..."
Last edited by Mateusz5 on 2010-02-25, 07:56; edited 1 time in total
Witam po małej przerwie. Mam przyjemność poinformować, że udało mi się ściągnąć już wszystkie zdjęcia z Fotosika . Teraz zostało mi tylko wrzucenie ich na PicturePush. Zacznę pewnie od czwartku lub piątku, ponieważ padł mi router i muszę czekać na nowy sprzęt. Podejrzewam, że uwinę się z tym do końca marca.
Pozdrawiam.
_________________ "Im cichszy się stajesz, tym więcej jesteś w stanie usłyszeć..."
Posted: 2010-03-09, 04:38
Mateusz5, super, dzięki. Będzie można zamieścić informację o tym na forum, gdy fotosik mi wszystkie fotki zablokuje. Poda się linka do odpowiednich albumów na picturepush i każdy sobie będzie mógł poszukać fotek
_________________ Popatrzcie, jaką miłością obdarzył nas Ojciec: zostaliśmy nazwani dziećmi Bożymi: i rzeczywiście nimi jesteśmy. (1 J 3,1a)
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum