Padło hasło aby wydać w tym roku okolicznościowe koszulki dla Przyjaciół Hioba. Po rozmowach na czacie Hiob stwierdził , że ostatni wzór z roku 2014 mu się bardzo podobał i by przy nim został. Ja osobiście uważam, że fajnie podkreślić takie koszulki datą aby kojarzyła się z konkretnym rokiem i spotkaniem. To taka moja sugestia tylko i jest do przedyskutowania.
W zeszłym roku fundatorem koszulek był Hiob. W tym roku Hiob stwierdził ,ze na wydanie większych ilości koszulek potrzeba sponsora. Jako, że tego sponsora ciężko pozyskać ( przynajmniej ja na tę chwile nie mam pomysłu do kogo się zwrócić w tej sprawie) Koszulki by zostały wydane na koszt zainteresowanych. Tutaj jest problem bo ciężko oszacować koszt koszulek bez wiedzy jaka ilość koszulek będzie potrzebna. Proponuję aby zainteresowani wpisywali swoje zapotrzebowanie na koszulki i ewentualne preferencje rozmiarowe w tym temacie i spróbujemy stworzyć listę. Myślę, że aby to miało sens wypadałoby zebrać minimum 20-30 zainteresowanych. Im mniejsza ilość tym wyższa cena ale szacuję, że maksymalna cena będzie wynosić 30 pln (plus koszty wysyłki na terenie Polski). Jeśli uda się zebrać większe ilości zainteresowanych cena powinna być w granicach 20-25 pln. Proponuję zacząć od tworzenia listy zainteresowanych. Załączam wizualizację koszulki na kolorze koszulek khaki jak w zeszłorocznej edycji.

Pozdrawiam serdecznie

Maciek "herz"