W tym temacie pokaże wam jakie samochody i trucki udało mi się spotkać podczas mojej wizyty zza Oceanem.

Tutaj coś co się zwie road zipper. Domyślam się, że ma to służyć do przewozu ludzi jak są korki. Spotkane gdzieś w okolicach Golden Gate Bridge.
Kolejnym wozem jakim udało mi się spotkać w San Francisco był ichniejszy wóz strażacki
(z góry przepraszam za jakość zdjęcia)

A tutaj mamy samochód Mercedes W204 190E. Samochód często spotykany w Polsce.
Piękny klasyk. Nawet Okularnik nie jest tak piękny jak ten wóz.
Tutaj miejscowość Stanford, CA i taki o to truck tam spotkany.

Muszę przyznać, że ładnie się prezentował. Ciekawe co może przewozić na tak długiej naczepie.
Ta sama miejscowość. Tutaj spotkałem tzw. Activity Bus, chociaż mogę się mylić.

Kolejne zdjęcie to zdjęcie samochodu Subaru BRZ, które zostało zrobione na parkingu blisko Uniwersytetu w Stanfordzie

Pierwszy raz widziałem to auto na żywo.
A tutaj Campus Google w Kalifornii i pojazd jakim poruszają się pracownicy/studenci(?) po terenie Google. Miłym zaskoczeniem była darmowa i zimna woda od pani ochroniarz.

Fajny rower jednym słowem.
Tutaj okolice siedziby Google w Kalifornii. Na zdjęciu widzimy Forda Fusion (USA) w wersji hybrydowej.
W Europie auto wygląda jak SUV(?) albo jak taki mały Crossover, trudno mi powiedzieć.

Ford E350, chyba najczęściej spotykany furgon w USA. Występował w takim filmie jakby chociaż Kevin sam w domu.

Tutaj miejscowość Carmel By The Sea. Nie wiem co to za samochód, sądząc po znaczku jest to auto firmy Volkswagen.

Citroen 2CV. Fajne autko.

Kolejny ciekawy pojazd spotkany w Kalifornii. Oprócz tego to spotkałem chyba jeszcze jednego albo dwa podczas całej mojej wycieczki.
Koniec cz. 1