Ogłoszenie |
|
Zapraszam na forum http://katolik.us i do zapoznania się z REGULAMINEM FORUM oraz FAQ
Forum wykorzystuje ciasteczka jeżeli się nie zgadzasz opuść tę stronę! |
Święty Michale Archaniele, wspomagaj nas w walce,
a przeciw niegodziwości i zasadzkom złego ducha bądź naszą ochroną.
Niech go Bóg pogromić raczy - pokornie o to prosimy.
A Ty, Wodzu Niebieskich Zastępów, szatana i inne złe duchy,
które na zgubę dusz ludzkich po tym świecie krążą
mocą Bożą strąć do piekła. Amen. |
|
|
|
|
|
Zamknięty przez: JJacek 26-08-15, 22:40 |
Kronika pobytu w Krakowie 2015 |
Autor |
Wiadomość |
hiob
Administrator

|
Wysłany: 13-06-15, 23:27 Kronika pobytu w Krakowie 2015
|
|
|
Muszę zapisywać wszystko, bo za parę dni wszystko mi się pomiesza.
12 VI Piątek.
Przylot koło południa do Balic i spotkanie z rodziną. Odwiedziny u siostry Grażynki, przywitanie z moją mamą, obiad w Rynku w restauracji Szarej z moją siostrą i koncert jej syna, Maćka, w klubie Chicago na Sławkowskiej. Maciek jest liderem Bynajmniej Kwartetu. O północy powrót do domu.
13 VI Sobota
Spacer na Rynek, odwiedziny u rodziny, a po południu spotkanie w Nowej Hucie z Wami. Przybyło chyba ponad 20 osób i było bardzo miło. Po spotkaniu koncert zespołu Wawele i Andrzeja Sikorowskiego z córką Mają. W domu byłem już o 23. :mrgreen:
15 VI Poniedziałek
Pojechałem do Ostrowa Świętokrzyskiego, przez Kielce. Było miłe spotkanie w jednym i drugim mieście. Poznałem wreszcie osobiście Dominika. Wracając do Krakowa zabrałem dwie autostopowiczki, dziewczyny, które rano miały jeszcze ostatni egzamin w Olsztynie, a wieczorem chciały być w Kościelisku. Jak mi później napisały, dotarły tam we wtorek nad ranem. A tu pamiątkowe zdjęcie, z rejestracją do Cadillaca, zorganizowaną przed Danka:
 |
_________________ Popatrzcie, jaką miłością obdarzył nas Ojciec: zostaliśmy nazwani dziećmi Bożymi: i rzeczywiście nimi jesteśmy. (1 J 3,1a) |
Ostatnio zmieniony przez hiob 17-06-15, 06:39, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
|