Kamera na moim trucku.
Moderator: Ben
- hiob
- Administrator
- Kontakt:
Re: Kamera na moim trucku.
Adam123, problem polega na tym, że ja także się nie znam. Wydaje mi się, że można by zrobić jakiś "prywatny Ustream", bez reklam, na serwerze "pożyczonym" od KubyCh, ale za mało wiem na ten temat. Może kiedyś, docelowo, tak się stanie, na razie pozostaje nam "kulawy" Ustream i problemy z transmisją za jego pośrednictwem.
Popatrzcie, jaką miłością obdarzył nas Ojciec: zostaliśmy nazwani dziećmi Bożymi: i rzeczywiście nimi jesteśmy. (1 J 3,1a)
Taka mała moja propozycja,żeby jedną z kamer umieścić gdzieś wyżej np. u góry szyby.Była by lepsza widoczność.
popieram, mogło by dać ciekawy efekt 

'Szatan boi się ludzi radosnych.' św. Jan Bosko
- hiob
- Administrator
- Kontakt:
Odpowiedziałem w temacie "pytań do hioba", viewtopic.php?t=2154 Poza tym możesz sprawdzić początek tego wątku, gdzie teraz jesteśmy. Tam jest cała historia jak to powstawało.Mibars pisze:Przeglądałem forum i chyba takie pytanie jeszcze nie padło, aż dziwne to dla mnieChyba ten temat jest najbardziej odpowiedni, gdyż jest tutaj kawałek historii zmian w udostępnianiu materiału na żywo i nie tylko.
A mianowicie: Kiedy i jak zaczęła się "przygoda" z zabieraniem "gapowiczów" w trasę? Chodzi mi o to jak to wyglądało. Najpierw zacząłeś zamieszczać filmy z podróży i w trakcie przerw korzystać z internetu i je publikować i w trakcie przerw rozmawiać? Skąd pomysł na kamerkę w kabinie? Czy nie masz uczucia, że jesteś pod obserwacją, taką nazwijmy to trochę nierówną obserwacją, bo 50 osób Cię widzi, a ty nie widzisz nikogo z nas? Jak wyglądały twoje pierwsze dni jazdy z kamerką?
Popatrzcie, jaką miłością obdarzył nas Ojciec: zostaliśmy nazwani dziećmi Bożymi: i rzeczywiście nimi jesteśmy. (1 J 3,1a)
Moja Mama urodziny 4 gru
Ostatnio zauważyłem, że jak oglądam Hioba, to coraz częściej uwłacza się w odtwarzaczu reklama. Jest jakiś sposób na zlikwidowanie tego, czy też trzeba z pokorą nosić ten krzyż?
- hiob
- Administrator
- Kontakt:
Podobno zainstalowanie wtyczki "adblock plus" likwiduje reklamy nadawane przez ustream.Anteas pisze:... Jest jakiś sposób na zlikwidowanie tego?
-
- Przyjaciel forum
Obraz z kamery na żywo: we wtorek i sobotę rano do wczesnych godzin popołudniowych, plus dodatkowo czasem może być wczesnym rankiem w środy i niedziele.
Obraz z kamery na żywo w poniedziałki, wtorki, piątki i soboty od ok. 9 do ok. 18.
Mogą być jednak wyjątki. Szczegóły w FAQ.
Obraz z kamery na żywo w poniedziałki, wtorki, środy i soboty, od ok. 10:00 do ok. 19:00.
Ostatnio zmieniony 25-09-16, 19:17 przez JJacek, łącznie zmieniany 2 razy.