Nie radzę sobie z jedną sprawą i proszę o modlitwę w tej intencji

O pokój na świecie.
Za moją rodzinę,
Za moje siostry.
o zdrowie dla taty.
i dziękuję za wszystko co mam

Pozdrawiam.
Moderatorzy: Mariuszz, patryk84
Słowa te były dla mnie wielką pociechą. Bo odnoszą się nie tylko do Służebnicy Bożej, która je usłyszała i zapisała, ale do każdego, kto jest otwarty na Pana Boga i przyjmuje Jego miłość. Wśród tajemnic różańca są także te, który mówią o uwielbieniu Pana Jezusa i Jego Matki. Przez mękę i śmierć, zmartwychwstanie i wniebowstąpienie naszego Pana ta droga jest otwarta również dla nas. Podążajmy nią w cierpliwości i wytrwale.Pierwszą moją myślą po przebudzeniu było: Jezus zna moje pragnienia miłowania Go. Co za radość. Po południu, kiedy się znalazłam wobec Pana Jezusa, usłyszałam, jak mówił: Dziecino, Ja tęsknię za tobą pragnę cię mieć w niebie. Nie mogłam pojąć tego, co Pan Jezus mówił. Ze ja tęsknię za Nim, to rzecz jasna, bo któż by nie pragnął jak najprędzej połączyć się z Bogiem, który jest wszystkim sam w sobie i dla nas, ale dlaczego mógłby Pan Jezus za mną tęsknić, skoro ja jestem tylko nicością. Powiedziałam to Panu Jezusowi, a On powtórzył raz jeszcze, że tęskni za mną, tęskni bardzo, i dodał: Przyjęcie do nieba jednej duszy jest tak wielką rozkoszą dla świętych i aniołów, a zarazem tak wielką chwałą dla Boga, że gdybyś to pojęła, zrozumiałabyś moją tęsknotę za tobą. Matka cieszy się, gdy przychodzi na świat jej dziecię. Ale ta radość matki niczym jest wobec radości Boga przyjmującego na swe łono dziecię przychodzące z ziemi.